MENU
E ardhmja i përket sistemit Knauf

E ardhmja i përket sistemit Knauf

Në bashkpunim me kompaninë Knauf, ju sjellim të gjitha produktet nga ky bren i besuar nga ekspertët

Material izolimi nga Knauf Insulation

Material izolimi nga Knauf Insulation

Me materialet e izolimit nga Knauf Insulation ju do të keni izolimin që keni dëshiruar gjithmonë

Në dyqanet tona mund të gjeni produkte cilësore Stihl

Në dyqanet tona mund të gjeni produkte cilësore Stihl

Kemi kënaqësinë që t'ju sjellim produkte cilësore nga Stihl që ofrojnë performancë të lartë, fuqi dhe rendiment

Gjithçka që ju duhet për ndërtimet tuaja

Gjithçka që ju duhet për ndërtimet tuaja

Me tri depot tona në lokacione të ndryshme të Kosovës ju ofrojmë material cilësor për të gjitha llojet e punimeve ndërtimore

Të gjitha që i duhen një profesionisti

Të gjitha që i duhen një profesionisti

Në marketet tona me pakicë në Gjilan dhe në Fushkosovë ju mund të gjeni vegla pune profesionale dhe makineri të ndyrshme për punë.

Lokacionet e depove tona

Depo 2 afër aeroportit

Tel: +383 49 335 221

Afër aeroportit,

Rruga magjistrale Prishtinë - Pejë

Depo 3 në Gjilan

Tel: +383 49 334 224

Rruga Idriz Seferi P.N

Rruga magjistrale Gjilan - Ferizaj

Depo 4 në Fushëkosovë

Tel: +383 49 335 224

Fushkosovë P.N

Rruga magjistrale Prishtinë - Fushkosovë

Marketi 1 në Gjilan

Tel: +383 49 335 900

Rruga Idriz Seferi P.N

Rruga magjistrale Gjilan - Ferizaj

Marketi 2 në Fushëkosovë

Tel: +383 49 335 400

Fushkosovë P.N

Rruga magjistrale Prishtinë - Fushkosovë

 

Nga foto galeria

Disa nga brendet

Falë bashkëpunimit me partnerët tanë, ku bëjnë pjesë kompanitë më të njohura botërore, kemi arritur
 të sjellim produktet më të kërkuara në Kosovë

SHIKO TË GJITHË