MENU

DEPOT TONA

Në depot tona në Gjilan, Fushkosovë dhe afër aeroportit ju ofrojmë një asortiman të gjerë të produkteve ndërtimore.

SHIKO DEPOT 

MARKETET TONA

Në marketin tonë Fushkosovë ju mund të gjeni vegla pune profesionale dhe makineri të ndyrshme për punë

SHIKO MARKETET TONA