MENU

Foto nga marketi 1 në Gjilan

Mos hezitoni të na vizitoni

Mos hezitoni të na vizitoni në depot ose marketet tona ku mund të gjeni të gjithë artikujt që mund të ju nevojiten për punë profesionale. Ju mirëpresim në pikat tona
 

Market 1 në Gjilan

Në marketet tona në Gjilan dhe në Fushkosovë ju mund të gjeni mjete dhe vegla pune për secilin profesion.

Posedojmë vegla dhe produkte të të gjitha llojeve nga brendet më të njohura botërore si Stihl, Bosch, etj. të cilësisë më të lartë 

Lokacioni